Menu

Onas

Sportina turizem je blagovna znamka podjetja Novi Kondor d.o.o.. Skupina Sportina Turizem združuje pod svojo blagovno znamko nastanitve in gostinske zmogljivosti na Bledu, v kraju, ki s svojim slikovitim alpskim jezerom velja za eno najbolj atraktivnih turističnih znamenitosti Slovenije.

V Sportini Turizem so med seboj povezani:

HotelRibno
Hotel Ribno, ki je umeščen v objemu gozda, v idilični gorenjski vasici Ribno ter navdušuje predvsem ljubitelje narave in športnike. Ponaša se z 61 sobami, panoramsko teraso in prenovljeno restavracijo. Zaradi svoje lege in velikosti je nadvse primeren tudi za organizacijo seminarjev in »team buildingov« ter za namestitve turističnih skupin.

GlampingRibno
Glamping Ribno, ki se s šestimi udobnimi slovenskimi hiškami nahaja tik ob Hotelu Ribno in je ugnezden nedaleč stran od največjega slovenskega bisera, Blejskega jezera, med zelenim smrekovim gozdom in modro reko Savo. Luksuz jim zagotavljajo prijetna domača notranja oprema, zasebna zunanja kad ter privatna kopalnica, savna in skupni družabni prostor ob ognjišču

VilaPreseren
Vila Prešeren, ki leži tik ob Blejskem jezeru in že vrsto let navdušuje z bogato kulinarično ponudbo, dvema butičnima apartmajema in šestimi sobami. Obiskovalce, željne užitkov, navdušuje z bogatim izborom dišečih kav, mamljivih slaščic, vrhunskih vin, najboljših šampanjcev, prefinjenih cigar, modnih koktajlov in izbranih jedi.

HotelKrim
Hotel Krim, ki se nahaja v centru Bleda, le 150 m od blejskega jezera se ponaša z bogato, več kot 50-letno tradicijo in ponuja 115 hotelskih sob. Hotel je posebno priljubljen pri športnikih, turističnih skupinah in počitniških gostih, ki iščejo udobno, cenovno dostopno nastanitev v središču dogajanja. V okviru hotela sta tudi wellness ter dve restavraciji, v katerih je moč najti pester izbor lokalnih jedi.

 

 sportinaturizem Novi Kondor d.o.o., Ljubljanska cesta 7, 4260 Bled