Menu

Onas

Sportina turizem je blagovna znamka podjetja Novi Kondor d.o.o.. Skupina Sportina Turizem združuje pod svojo blagovno znamko nastanitve in gostinske zmogljivosti na Bledu, v kraju, ki s svojim slikovitim alpskim jezerom velja za eno najbolj atraktivnih turističnih znamenitosti Slovenije.

V Sportini Turizem so med seboj povezani:

VilaPreseren
Vila Prešeren, ki leži tik ob Blejskem jezeru in že vrsto let navdušuje z bogato kulinarično ponudbo, dvema butičnima apartmajema in šestimi sobami. Obiskovalce, željne užitkov, navdušuje z bogatim izborom dišečih kav, mamljivih slaščic, vrhunskih vin, najboljših šampanjcev, prefinjenih cigar, modnih koktajlov in izbranih jedi.

HotelKrim
Hotel Krim, ki se nahaja v centru Bleda, le 150 m od blejskega jezera se ponaša z bogato, več kot 50-letno tradicijo in ponuja 115 hotelskih sob. Hotel je posebno priljubljen pri športnikih, turističnih skupinah in počitniških gostih, ki iščejo udobno, cenovno dostopno nastanitev v središču dogajanja. V okviru hotela sta tudi wellness ter dve restavraciji, v katerih je moč najti pester izbor lokalnih jedi.

 

 sportinaturizem Novi Kondor d.o.o., Ljubljanska cesta 7, 4260 Bled